Van A tot Z legt Accent Zuid de klemtoon op klasse

Visie

Vanuit de lucht verschillen ze sterk. De spoorzone waar appartementen verrijzen. De nieuwbouwwijk in wording aan de dorpsrand. De binnenstad die de herontwikkeling van een klooster verwelkomt.

Maar ook: de naoorlogse buurt waar differentiatie extra lucht geeft. Het voormalige kazerneterrein dat vrede sluit met de komst van stadsvilla’s. De eigentijdse kastelenwijk, die uitwaaiert aan de Maas.

Bij alle bovengenoemde projecten was ik betrokken. Ze zijn onvergelijkbaar. Toch hebben ze een gemeenschappelijkheid: ze willen een match met de kopers die het beste bij hen passen. Die geluksvogels zijn vaak nog nietsvermoedend. Maar lang hoeft dat niet te duren. Kwestie van slim zoeken en vinden.

OPDRACHTGEVERS

Die kunst verstaat Accent Zuid. Mijn opdrachtgevers zijn ontwikkelaars en gemeenten, maar ook ontwikkelende bouwers. Als intermediair verbind ik huizen en kavels met kopers. Dat doe ik met grote toewijding – aan zesjesmentaliteit heb ik een hekel. Mijn stijl van werken: open, luisterend, analytisch. Zo komen heldere adviezen aan opdrachtgevers, belangstellenden en kopers tot stand. Oogmerk: alle betrokkenen in een betere positie brengen.